حضور در مجالس حسینی علیه السلام

سخنران،  جناب حجه الاسلام حاج آقای خراسانی
روضه ی سالیانه ی حاج آقا مهدی فرزانه فر

مجلس اول؛ 1399/6/1
1. نکاتی در شرح زیارت شریف عاشورا

مجلس دوم؛ 1399/6/2

1. نکاتی پیرامون عباراتی از زیارت شریف عاشورا

مجلس سوم؛ 1399/6/3
1. فَأَسْأَلُ اللّهَ الَّذِي أَكْرَمَ مَقامَكَ، وَأَكْرَمَنِي بِكَ، أَنْ يَرْزُقَنِي طَلَبَ ثارِكَ مَعَ إِمامٍ مَنْصُورٍ مِنْ أَهْلِ بَيْتِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ.
در زیارت عاشورا بیش از ۱۲ فرازش حاجات ماست که به تعلیم الهی خدمت حضرت حق متعال عرضه می داریم. دو تا از این فرازها مربوط به آرزوی خونخواهی برای سیدالشهدا علیه السلام در کنار امام زمان علیه السلام است.
توجه کنیم ما درخواست خونخواهی خودمان را نداریم بلکه سخن از خونخواهی با امام زمان است.
2. چرا باید منتظر بود:
1) لازمه محبّت انتظار است! نمی‌شود فردی محبّت داشته باشد، اما انتظاری برای رهایی حضرت از گرفتاری غیبت نداشته باشد.
2) اگر محبّت حقیقی باشد در انسان شوق به وصال ایجاد می کند.
3) در دوران غیبت دین همه ی ما در خطر است و هرچه دوران غیبت طولانی تر شود این خطر شدید تر می شود. ما برای حفظ دین خود باید انتظار زیادی داشته باشیم. هر کسی دغدغه بیشتری نسبت به دینش داشته باشد، نگرانی اش از دوره ی غیبت بیشتر است.
توجه به خطبه ی مهم پیامبر در مکه در وضع آخرالزمان که نه‌ تنها امر به معروف و نهی از منکر ترک می شود، و نه تنها امر به منکر، نهی از معروف می‌شود که منکر معروف می‌شود و معروف منکر می شود!!

مجلس چهارم؛ 1399/6/4
1. اگر کسی باور کند که چقدر دینش در خطر است، بی مبالات و بی توجه  زندگی نمی کند
4) جهت چهارم لزوم انتظار، انتقام‌گیری امام عصر علیه السلام از قاتلان حضرت سیدالشهدا علیه السلام است. این نوع انتظار نیاز به یک معرفت بالاتری دارد. مختار قیام کرد ولی، ولیّ دم نبود. امام زین العابدین علیه السلام ولی دم بودند.

مجلس پنجم؛ 1399/6/5
1. دینداری خیلی کالای با ارزشی است، امّا ارزش آن زمانی است که تا لحظه ی آخر عمر برای ما باقی بماند. دینداری ای سود می‌رساند که در زمان انتقال از این دنیا مرا همراهی کند. 
ابوالخطاب زمانی مورد وثوق بود و زمانی مورد لعن امام صادق علیه السلام قرار گرفت.
2. ایمان مستقر. ایمان مُستَودَع.
3. برای حفظ دین فرموده اند: اِدَّعی وَاَلَحَّ فی الدُّعاء .گاهی یک کار حرام نیست امّا زمینه را برای ورود شیاطین باز می‌کند.
4. فرمایش حضرت رضا علیه السلام به شیعیان از طریق جناب عبدالعظیم.

مجلس ششم؛ 1399/6/7
1. اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي عِنْدَكَ وَجِيهاً بِالْحُسَيْنِ عليه السلام فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ؛ مرا صاحب وجاهت و آبرو قرار بده نزد خودت به واسطه ی حضرت اباعبدالله علیه السلام فی الدنیا و الاخره.
2. هر شخصی بیشتر به درگاه امامت تقرّب داشته باشد آبرویش نزد خدا بیشتر است.